Сред тях са изображенията на 27 известни личности със специален

...
Сред тях са изображенията на 27 известни личности със специален
Коментари Харесай

Честит Рожден Ден На Лили Иванова! Вижте С Какъв Уникален Подарък Ще Изненадат Примата!

Сред тях са изображенията на 27 известни персони със специфичен принос за културата ни.

Изборът на портрета на Лили Иванова не е инцидентен. Той е дело на Десислава Кулелиева, която в никакъв случай няма да не помни мига на неговото снимане и вълнението, което е изпитала.

Фоторепортерката споделя, че е следила певицата в продължение на 2 часа на сцената на „ Арена Армеец “. И макар умората от стоенето на 12-сантиметрови токчета, Лили Иванова изцяло се е раздала на публиката си, споделя Десислава Кулелиева.

Тя споделя, че е следила деликатно примата и се е пробвала да запечата най-вълнуващия миг от изявата й – мига, в който Лили Иванова освен дава любов на сцената, само че и получава такава от феновете си.

За портрета си опитната фоторепортерка споделя, че е изработен с доста обич.

На въпроса за какво е в черно-бялата гама, Десислава Кулелиева дава отговор, че това са цветовете на Лили Иванова и те я разказват най-добре.

Изпълнителката ще отпразнува персоналния си празник в цялостна поверителност. Вероятно ще провежда вечеря с най-близките си. Това е единственият ден в годината, в който тя си разрешава да наруши свирепата си диета.

За рождения си ден Лили Иванова е решила да се поглези и с чисто нов джип Мерцедес, който е поръчала от Германия преди два месеца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР