Сред тазгодишните големи скандали в България, за които буквално всички

...
Сред тазгодишните големи скандали в България, за които буквално всички
Коментари Харесай

Благой Георгиев се стопи

Сред тазгодишните огромни кавги в България, за които безусловно всички схванаха, е този сред родните звезди - Златка Райкова и Благой Георгиев. Причината за раздялата им все още към момента не е ясна, само че по думите на Златка става въпрос за невярност. В последното изявление на някогашния футболист той изцяло отхвърли да е имал връзка с Полина по време на съжителството си с плеймейтката, само че в тази ситуация не можем да имаме вяра на нито един от двамата, защото в миг бяха прекомерно афектирани от случилото си.



Е, хубавата вест и за двамата е, че бързо откриха сили да продължат напред - Благо към този момент е щастливо женен мъж, а Златка е сгодена на някогашния тенисист Карен - сватбата е следващата година - сигурни сме, че ще се опита да надмине по организация някогашния си, който подписа брак след 3-месечна връзка.

Многодетният баща през годините е потвърдил, че много бързо се влюбва, само че и много бързо разлюбва хубавиците, с които влиза в сякаш съществени връзки. Наистина сме любопитни по какъв начин ще се развият нещата тук в любовен проект, написа Vbox. Благой Георгиев постоянно е поддържал страхотна спортна форма - макар че футболът в неговия живот е минало, само че имаше интервал, когато беше качил към 10 кг.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР