Сред сигурните предимства на безкофеиновото кафе е, че съдържа важни

...
Сред сигурните предимства на безкофеиновото кафе е, че съдържа важни
Коментари Харесай

Кафе без кофеин: наистина ли е толкова полезно, колкото си мислим

Сред сигурните преимущества на безкофеиновото кафе е, че съдържа значими хранителни субстанции. Една чаша обезпечава 2.4% от целесъобразния дневен банкет на магнезий, 4.8% калий и 2,5% ниацин (витамин В3), научихме от .

Освен това е заредено с антиоксиданти и понижава риска от диабет вид 2, чернодробна дисфункция и преждевременна гибел.

Безкофеиновото кафе е уместно при хора с проблеми на централната нервна система, безпокойствие, тревога, храносмилателни проблеми, сърдечна аритмия или проблеми със съня. За тях е целесъобразно да лимитират приема на нормално кафе и да преминат към безкофеиновото.

Като цяло можем да обобщим, че кафето – с или без кофеин, е една от най-здравословните питиета на планетата. С него обаче не трябва да се прекалява.
 4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет  4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет  4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет  4 признака, че пиете прекалено много кафе и по какъв начин да измененията този табиет
Кофеинът не е подобаващ за всеки. Тъкмо затова безкофеиновата му опция дава опция да се насладим на ароматно кафе без страничните резултати на кофеина и в същото време да се възползваме от същите преимущества за здравето.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР