Сред най-големите! Там е мястото на 5-кратния победител в Шампионска

...
Сред най-големите! Там е мястото на 5-кратния победител в Шампионска
Коментари Харесай

Клоп: "Ливърпул" се завръща сред най-големите в Европа

Сред най-големите! Там е мястото на 5-кратния победител в Шампионска лига - " Ливърпул ", а успеха над " Байерн " Мюнхен на осминафинал е крачка към завръщане в елитната компания.

" Победата ни е безусловно заслужена. Няма значение кой ще ни се падне в идната фаза. Момчетата обичат този шампионат и в него демонстрират най-хубавото от себе си. Отношението им бе необикновено. Триото в офанзива бе необикновено, играчите, които влязоха също помогнаха доста. Показахме на всички, че " Ливърпул " се завръща измежду най-големите тимове в Европа ", съобщи мениджърът Юрген Клоп на " Ливърпул " след мача в Мюнхен.

След 0:0 в първата среща, " алените дяволи " победиха с 3:1 " Байерн " Мюнхен и по този начин си осигуриха място в четвъртфиналите. Срещу кого ще играят момчетата на Клоп в идната фаза ще стане ясно в петък (15 март), когато е жребият. Може да го гледате онлайн по bTV Action от 13:00 ч.
" Байерн " рухна в Мюнхен, " Ливърпул " е на четвъртфинал (ВИДЕО) Юрген Клоп си потегля от Мюнхен като победител
" Искам да виждам първия гол хиляда пъти. В отбрана всичко беше прелестно, всекидневно не се пазиме по този начин в мачовете като посетители в Шампионска лига, само че през днешния ден го направихме. Вкарахме още два гола, можеше да вкараме още един посредством Салах. Що се отнася до картона на Робертсън, той направи нелепост, само че той е млад състезател. Вероятно сме зарадвали и почитателите на " Борусия " Дортмунд с тази победа ", пошегува се мениджърът.

Преди да застане отпред на " Ливърпул ", германецът бе треньор точно на " жълто-черните ", които сега се боят за лидерската позиция в Бундеслигата с " Байерн ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР