Сред мъжката част от телевизионерите се наблюдава тъкмо обратната тенденция ...

Сред мъжката част от телевизионерите се наблюдава тъкмо обратната тенденция

Ето водещите, които събират нежните погледи

Сред мъжката част от водещите се следи таман противоположната наклонност - радват се на добър метаболизъм. Като изключим супер чаровния синоптик Борислав Лазаров, пухкавия Любо Нейков и ненапълно склонния към напълняване Драго Чая, тв дисплеят е изпълнен със стегнати мъжки тела. Ефирът много поолекна и откакто Мартин Карбовски към този момент не е в Нова, където години наред водеше лично предаване, написа Марица.

Ето най-одобряваните тв водещи.

1.  Юксел Кадриев

Запознати настояват, че през последните години е пуснал стомах, само че дамите благородно му го простят. Първо, телесният остатък през множеството време е прикрит под солидното бюро, на което чете новините. Второ, с тази си външност, сантиментална природа и любопитен персонален живот красивият водещ компенсира минусите във фигурата си.

2.            Христо Калоферов

Според слуховете, които от години витаят към Калоферов, дамите са луди по него и сините му очи, само че новинарят въобще не се вълнува от мераците им. Темата за любовта е табу в неговите изявленията, а в профилите му в обществените мрежи липсват фотоси с други дами, с изключение на с колежките му от малкия екран и със сестра му Стефка.

3.            Константин Динчев

Водещият в Bulgaria On Air освен има визия на модел, само че и натъртва интелектуалните занимания. В интервютата си водещият новините не пропуща да означи, че е препрочел няколко пъти обичаната си книга „ Портретът само че Дориан Грей “

4.            Крум Савов

Спортният водещ не е в първа младост, само че пък има лъчение на неприятно момче и зрителките го харесват. А и в случай че не ставаше, надали щеше да „ излъже “ една от най-красивите дами, появявали се в миналото в родното обществено пространство - брачната половинка му Мая Савова.

5.            Михаил Билалов

И до през днешния ден всички свързват артиста с екранния Джаро от сериала „ Под прикритие “. Впоследствие Билалов направи още няколко функции в сериалите и се застопори като водещ „ Стани богат “. Там също демонстрира забележителна харизма, не по-малка от тази на предшественика му Ники Кънчев.

 

 

 

Източник: standartnews.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg