Сред другите инвеститори са фонда на шейха на Дубай, една

...
Сред другите инвеститори са фонда на шейха на Дубай, една
Коментари Харесай

750 българи инвестираха 1.8 милиона лева в бъдещия Youtube

Сред другите вложители са фонда на шейха на Дубай, една от най-големите телеком групи в света - Etisalat и други.

Вчера (27 септември, 2022) в късния следобяд, WIN (Webit Investment Network) разгласи първата си инвестиция от 1.8 милиона лв. в бъдещия YouTube (Google) - " 360 VUZ " компания, финалист от летния сезон на световното съревнование на Webit - Founders Games.

От през вчерашния ден, всеки акционер на WIN към този момент има благосъстоятелност в най-бързо растящия, международен водач за наличие в така наречен " нов интернет " - Мета Вселена (Metaverse).

Наименованието " нов интернет " не е инцидентно! Очакванията са към 2030 година виртуалната действителност (метавърс) да стане това, което през днешния ден за човечеството е Интернет и да генерира 3 трилиона лв. ($1.5 трилиона щ.д.) съгласно публични разбори и прогнози на Прайс Уотърхаус Куупърс - PwC.

Това несъмнено е и голямата опция за " 360 VUZ " да се трансформира в бъдещия YouTube, Гугъл или Фейсбук.

" Инвестицията на WIN в международния водач за 360 градуса наличие и платформа за метавърс е доказателство за думите ни, че посредством WIN демократизираме достъпа до благосъстояние и благоприятни условия за хората, които са наши акционери. " сподели Пламен Русев по отношение на направената инвестиция късно нощес в директно включване във Facebook:

" През 2022 " 360 VUZ " ще направи 14 милиона лева оборот и възнамерява удвояване на приходите си през 2023. Това е извънреден триумф и чертае траектория на сериозен растеж в оценката на пазарната стойност на компанията, а от там и на възвращаемостта на нашата инвестиция и доста положителни вести за парите на всички над 750 акционери на WIN. Вярвам, че поради недобрите стопански прогнози за идващите години, сходна опция е стойност, която ние даваме на хората в България и света. Разбира се всяка инвестиция носи риск и това, че аз избирам WIN пред това да влагам личните си пари в парцели, други скъпи книги, злато или крипто е персонално решение. " прибавя доктор Русев.

Към сегашния миг бързо растящата компания " 360 VUZ " е привлякла общо 60 милиона лв. ($30M) вложения, като 40 милиона лева ($20 милиона щ.д) рунд беше официано затворен през вчерашния ден с подписа на доктор Пламен Русев от името на WIN.

Важно е да се означи, че може би за първи път в света, хора, които са вложили даже по няколко лв. в акции на WIN получават правото и опцията да станат притежатели в сходна бързо растяща компания от международен диаметър, която се чака да усилва цената си в доста пъти.

За информация другите вложители в този рунд са:

- Caruzo Ventures (американски фонд с водачи, донесли 25 пъти историческа възвръщаемост на инвестициите)

- Dubai Future District Fund (фонд, учреден от шейха на Дубай - Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum) и редица други.

Сред вложителите е и Etisalat Ventures, капиталовата компания на една от най-големите телеком групи в света - Etisalat с общо над 100 милиона консуматори.

Всички те са новите сътрудници на вложителите в WIN. Важно е да се означи, че всеки един вложител в WIN има безусловно същите условия, както и шейха на Дубай (и всеки от другите световни вложители в този рунд на 360 Vuz).

WIN направи по този начин (и ще го прави и за напред), че даже и акционер с 1 акция за малко над 1 лев (цена сега на БФБ) получава еквивалентни условия и права, като мултимилионен вложител, който взе участие с над 12 милиона лв. в същия капиталов рунд.

Това в никакъв случай не се е случвало преди и WIN го прави допустимо с помощта на дългогодишния триумф на Webit и построеното доверие през последните 15 години, както и задачата ни РЕАЛНО (а освен на думи) да променяме и подобряваме живота на хората. Доверието и световната мрежа на Webit и Founders Games са капитала и опцията за достъп до сходни покупко-продажби и вложения, които WIN споделя с всеки собствен вложител от България и света.

Повече информация за 360 VUZ и елементи за инвестицията можете да прочетете тук:

Webit Investment Network (с код WIN) се търгува на Българска Стокова Борса и всеки (без ограничение) може да закупи акции от компанията от Beam пазара на БФБ.

 

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР