Сръбският режисьор Емир Кустурица заяви днес, че неговите адвокати ще

...
Сръбският режисьор Емир Кустурица заяви днес, че неговите адвокати ще
Коментари Харесай

Кустурица: Непрофесионалността на пътните служби можеше да ни коства живота

Сръбският режисьор Емир Кустурица съобщи през днешния ден, че неговите юристи ще " подхващат нещо " във връзка неприятната сигнализация на Ибърската автомагистрала, която, по неговите думи, можела " да му коства живота ", съобщи Танюг.

Кустурица и водачът му претърпяха пътно произшествие нощес към 23 часа локално време, на пътя Лиг-Белград, при което режисьорът е получил единствено леки пострадвания. Кустурица упрекна пътните служби, че са сложили знака за противоположен завой на самия завой, а не преди него.

Режисьорът сподели, че водачът му е ранен и приет в болница, а той самият е контузен и това, което са създали пътните експерти, е най-малкото " неспособно и пагубно ". " Моите юристи ще подхващат нещо освен с цел да се глоби непрофесионалността, която можеше да ни коства живота, а уповавам се, с цел да се отстранят неразбираемите пропуски и да се предотвратят вероятни нови катастрофи ", акцентира Кустурица.

Автомобилът, с който пътувал Кустурица нощес, бил каран от Вичентие Савич от Ужице, автомобилист с редица титли от надпревари в Сърбия и някогашна Югославия. Колата изхвърчала от пътя на завой, траяла двайсетина метра по настилка от трошляк и след няколко метра " полет " във въздуха се блъснала непосредствено в земен насип.

Пътните служби настояват, че сигнализацията е сложена вярно и пътната полиция не е имала забележки. Шофьорът е настанен в болница със счупена раменна кост, а Кустурица още на обяд се е върнал към работата си и на следващия ден ще пътува за концерти на неговата група The No Smoking Orchestra в Москва на 4 юни и в Сочи на 7 юни.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР