Сръбският президент и председател на управляващата партия Александър Вучич заяви,

...
Сръбският президент и председател на управляващата партия Александър Вучич заяви,
Коментари Харесай

Вучич: Сърбия укрепва армията си, за да не може никой да я унижава

Сръбският президент и ръководител на ръководещата партия Александър Вучич съобщи, че повече няма да се кандидатира за ръководител на Сръбската прогресивна партия (СПС) и че Сърбия ще си набави ново оръжие по-бързо от всеки различен в района, с цел да не бъде унижавана повече. На партиен протест на СПС пред 15 000 членове в Белградска сцена той сподели, че ще остане отпред на партията до парламентарните избори на 3 октомври.

По отношение на хърватската покупка на френски изтребители Rafale, Вучич акцентира, че Сърбия укрепва армията си, с цел да не може никой да я унижава, както се е случило през 90-те и 2000-те години.

„ А тези, които си мислят, че са най-силните и доста мощни, те към момента не знаят, ние още не сме ги уведомили, че нещо скоро идва в Сърбия и ще дойде доста преди те да са получили това, с което се хвалят “, сподели Вучич.

Той повтори посланието си, че „ стихии, проблясъци и погроми няма да се повторят, без значение от целия напън “.

Президентът разгласи, че няма да се кандидатира за ръководител на идващото партийно заседание, като акцентира, че до момента в който СПС е на власт, „ ще води независима, самостоятелна и суверенна политика в полза на своите жители “.

„ Ще се опитам да ви доведа до още една победа и ви апелирам да бъдете най-убедителни до момента “, сподели Вучич във връзка 13-годишнината на партията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР