Сръбският национален авиопревозвач Air Serbia отхвърли съобщения в медиите за

...
Сръбският национален авиопревозвач Air Serbia отхвърли съобщения в медиите за
Коментари Харесай

Air Serbia отрича съобщенията за рязко повишаване на цените на полетите от Русия

Сръбският народен авиопревозвач Air Serbia отхвърли известия в медиите за високи цени на билетите за полети от Русия до Белград като умишлена дезинформация, осведоми Euractiv.

В прессъобщение се споделя, че " спекулации и погрешни изказвания по отношение на цените на билетите на Air Serbia сред Белград и дестинации в Руската федерация бяха оповестени в някои сръбски медии и обществени мрежи ".

От Air Serbia обявиха, че не желаят да разясняват " аргументите, заради които избрани медии и лица биха желали да популяризират дезинформация по отношение на хипотетично високите цени на билетите ".

" Билетите за всички полети през септември са разпродадени отдавна. Що се отнася до октомври, през първата половина на месеца към момента има доста малко свободни билети ", съобщи компанията.

В сряда белградските медии оповестиха, че билетите за полети от Москва до Белград костват до 9 000 евро.

Според прессъобщение на Air Serbia еднопосочните билети за полети в икономична класа от Москва до Белград стартират от 397 евро.

" Най-скъпият разполагаем еднопосочен билет в икономична класа сред Москва и Белград коства 567 евро. Когато става въпрос за двупосочни билети от Москва до Белград в икономична класа, най-ниската налична цена стартира от 816 евро, а най-високата допустима цена е 1156 евро. Всички цени са посочени общо, в това число всички свързани с тях налози ", се споделя в прессъобщението.

Голям брой руснаци към този момент са напуснали страната след началото на съветската инвазия в Украйна, а доста други се пробват да изоставен Русия, откакто преди два дни съветският президент Владимир Путин подреди активизирането на до 300 000 военни резервисти за присъединяване в боевете в Украйна.

Air Serbia е единственият европейски авиопревозвач, с изключение на Turkish Airlines, който поддържа полети до Русия макар ембаргото на Европейски Съюз за полети.

Руските жители не се нуждаят от виза, с цел да влязат в Сърбия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР