Сръбският национал Никола Росич е третият волейболист, който пребори коронавируса.

...
Сръбският национал Никола Росич е третият волейболист, който пребори коронавируса.
Коментари Харесай

Никола Росич е третият волейболист, преборил коронавируса

Сръбският национал Никола Росич е третият волейболист, който пребори ковид. Либерото на " плавите " е минал лекуване и след обзор през вчерашния ден е изпратен вкъщи, тъй като е дал негативни проби за COVID-19 при проучванията.
 Италия се отхвърля от Лигата на нациите
Италия се отхвърля от Лигата на нациите

Предвидените пари ще отидат в поддръжка за дребния и междинния бизнес

Битката на Росич с инфекцията е почнала преди няколко дни, когато е бил приет в болница в болничното заведение " Драгиша Мисович " Белград.

" След доста победи във волейбола съумях да печеля и най-голямата борба в живота си - с ковид. След лека температура и самоизолация трябваше да се обадя на лекарите. Като ме настаниха в болничното заведение, ме изследваха и пробата беше позитивен. Задавах си доста въпроси - какво ще върша, какво ще се случи по-късно? Казаха ми, че признаците ми са по-леки и, че ще се възстановя бързо с лечението. Лекарите са същински герои и желая да им благодаря, че се грижиха за мен. Те заслужават овации всяка вечер.

Слава Богу, моето семейство и другари, с които бях в контакт, се усещат добре. Благодарен съм им за голямата поддръжка. Благодарен съм също на Бог и на страхотните хора, които срещнах по време на престоя си в болничното заведение. След два негативни теста ме пуснаха у дома, с цел да бъда със фамилията си ", споделя Росич.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР