Сръбският национал направи перфектно завръщане за , донасяйки успеха с

...
Сръбският национал направи перфектно завръщане за , донасяйки успеха с
Коментари Харесай

Лука Йович с шеметно завръщане за Айнтрахт

Сръбският национал направи съвършено завръщане за, донасяйки триумфа с 3:1 над като хазаин в последния мач от 16-ия кръг на Бундеслигата. Нападателят, който преди дни беше преотстъпен от, влезе като промяна след към час игра при 1:1 и в оставащото време заби две попадения - в 72-ата и в 90-ата минути.

Luka Jovic has scored the same amount of league goals (2) in 28 minutes with Eintracht Frankfurt than he has in his last two seasons (2) with Real Madrid in LaLiga.

A brace on his debut.
— Squawka Football (@Squawka)
Това е четвърти следващ успех за “орлите” в шампионата и те към този момент са с еднакъв актив с шестия, а третото място е единствено на една победа разстояние.

Йович започва на пейката, а вместо него в предни позиции действаше намиращият се в мощна форма. Португалецът се разписа за 1:0 след 28 минути игра, само че единствено секунди по-късно Матю Хопи изравни за Шалке с оказалия се единствен удар на “миньорите” в очертанията на вратата за цялата среща.

Превъзходството на Айнтрахт беше голямо, само че вторият гол не падаше. Йович се появи на терена в 62-ата и 10 минути по-късно означи за 2:1 с прекрасен удар под гредата.

В последните секунди сърбинът заби още едно попадение, с което подсигури триумфа на своя отбор.

Шалке остава на последна позиция със единствено една победа на сметката си. Бундеслига 16 кръг, неделя 17 януари  Айнтрахт Франкфурт 3:1краен резулат  Шалке 04
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР