Сръбският бизнесмен Драган Шолак, основател и председател на Надзорния съвет

...
Сръбският бизнесмен Драган Шолак, основател и председател на Надзорния съвет
Коментари Харесай

Сделката между ПФК Левски и United Group пропадна

Сръбският предприемач Драган Шолак, създател и ръководител на Надзорния съвет на United Group, разгласи, че договорката за придобиването на ПФК Левски е приключила несполучливо.

В формалната си позиция Шолак съобщи, че от компанията са положили " съществени старания ", с цел да бъдат преструктурирани задълженията на " сините ", само че в последна сметка договарянията за придобиването на клуба са приключили с крах.

Ето я и формалната позиция на Драган Шолак:

" Във връзка с огромния публичен интерес към евентуалната договорка сред United Group и/или Sport Republic, обвързвана със собствеността на ФК Левски, бих желал да ви осведомявам, че договарянията за придобиване на клуба приключиха несполучливо.

Положихме съществени старания и приложихме цялата си професионална експертиза, с цел да преструктурираме главно задълженията на ФК Левски и да развием постоянен бизнес модел, който да подсигурява резистентен триумф на клуба – както чакат многочислените поддръжници и почитатели на ФК Левски в България. За страдание не постихнахме триумф.

Бих желал да изразя специфичната си признателност към министъра на младежта и спорта госпожа Весела Лечева и българските институции за поддръжката и ангажираността им по време на целия развой

Драган Шолак

Основател и ръководител на Надзорния съвет на United Group
Водещ вложител в Sport Republic "





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР