Сръбският авиопревозвач Air Serbia (Еър Сърбия) пое слотовете на руския

...
Сръбският авиопревозвач Air Serbia (Еър Сърбия) пое слотовете на руския
Коментари Харесай

Печели ли Сърбия на гърба на украинската кръв: самолетните билети до Москва стигат €1200, а полетите са двойно повече

Сръбският авиопревозвач Air Serbia ( " Еър Сърбия " ) пое слотовете на съветския Аерофлот и сега извършва по 15 полета седмично до Москва, само че заради натиска, приближаващ от Европа през последните дни, ще се върне към " фабричните настройки ", написа сръбският вестник " Политика ". Това значи, че Air Serbia ще пътува до Москва осем пъти седмично и вероятно два пъти до Санкт Петербург под формата на под наем полет, както преди украинската рецесия.

В един миг през вчерашния ден, рано сутринта, в уеб страницата на Air Serbia се появиха билети за тази седмица на цена от към 140 000 динара (1216 евро), в едната посока, само че бяха разпродадени за няколко минути. Хората които не бързат, можете да закупят билет за средата на април на цена от сред 27 000 до 42 000 динара.
 Сърбия ще позволи следен експорт на пшеница и царевица
Сърбия ще позволи следен експорт на пшеница и царевица

Това съобщи президентът на страната Александър Вучич

Санкциите, наложени от европейски страни на съветските самолетни компании, т.е. възбрана на съветски самолети да употребяват въздушното пространство на Европейски Съюз заради нахлуването в Украйна и контрасанкциите, наложени от Русия на компании от тези страни, несъзнателно направиха Сърбия единствената страна, чиято самолетна компания може да оперира свободно до Русия, написа " Политика ". Следователно единственият европейски въздушен кулоар, останал отворен за Русия, е през Air Serbia, която в този момент работи като портал.
 И Сърбия постави таван на цените на горивата
И Сърбия постави таван на цените на горивата

Мярката е против все по-ограничените приходи на хората

Президентът на Сърбия Александър Вучич сподели, че след няколко дни Air Serbia още веднъж ще има единствено по един полет дневно до Москва, тъй като Сърбия е упреквана, в това, че Белград е удвоил самолетите до Москва, с цел да печели на гърба на " украинската кръв ".

На и 11 и на 14 март полети на Air Serbia до Москва бяха принудени да се върнат назад в Белград поради анонимни бомбени закани.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР