Сръбски “снаряд” взриви Коста Рика! 32-годишният защитник Александър Коларов вкара

...
Сръбски “снаряд” взриви Коста Рика! 32-годишният защитник Александър Коларов вкара
Коментари Харесай

Сръбски “снаряд” взриви Коста Рика

Сръбски “снаряд” взриви Коста Рика! 32-годишният бранител Александър Коларов вкара страховит гол с шут от 30 метра за триумфа на западните ни съседи с 1:0.

“Това попадение го чакахме с неспокойствие, тъй като беше нашето първо на Мондиала – сподели героят Коларов. – Имах шанс при осъществяването, тъй като такова попадение не се вкарва постоянно. Трябва да държим страстите настрани, тъй като имаме още два мача. На прав път сме. Към този миг Сърбия може единствено да се надява.”

Младен Кръстаич, селекционерът на Сърбия, бе на седмото небе от триумфа над Коста Рика.

“Може би не играхме по най-хубавия метод, само че постигнахме победа с екипен дух – сподели експертът. – Доволен съм от играчите, само че има още какво да подобряваме. Трябва да останем спокойни след този триумф, тъй като още нищо не се знае.”

Медиите в Сърбия засипаха с похвали играчите от националния тим.

“Капитанска бомба и героична пиеса в защита”, написа вестник “Спортски журнал”.

“Сърбия има мозък и необикновен ляв крайник – написа електронното издание “Моцарт Спорт”. – Селекцията ни игра като тим! С мисъл и централизация. Идва ред на Швейцария.”

Двубоят ще се запомни и с върха на Бранислав Иванович. Бранителят записа историческо 104-то присъединяване с екипа на Сърбия, като по този метод остави с един мач зад себе си предходното най-хубаво достижение, дело на Деян Станкович.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР