Squid Game отново чупи рекорди. Корейският сериал стана по-успешен, отколкото

...
Squid Game отново чупи рекорди. Корейският сериал стана по-успешен, отколкото
Коментари Харесай

Squid Game с пореден рекорд

Squid Game още веднъж чупи върхове. Корейският сериал стана по-успешен, в сравнение с в миналото се е надявал основателят му Хуанг Донг-хюк. Освен че продължава да е най-гледаната истинска продукция на Netflix за всички времена, той има следващо достижение.

Squid Game стана първата не-англоезична продукция, номинирана за награди Емми.

При това номинацията не е единствено една - сериалът има цели осем. Сред тях са номинация за най-хубав трагичен сериал, най-хубав режисьор за Хуанг Донг-хюк, както и за най-хубав артист в основна роля за Ли Джунг-Дже.

Три са номинациите му за поддържащи функции - за Парк Хе-су, Йон-су О и Хо Йон-юнг. Останалите две са за най-хубав сюжет и за най-хубави каскади. Междувременно всички чакат още детайлности за втория сезон на Squid Game, който се готви сега.

Звездата на сериала - 49-годишният Ли Джунг-Дже обаче разяснява пред IndieWire, че той избира да не знае детайлности за сюжета, макар че ще взе участие. " Опитвам се да не задавам въпроси на режисьора, тъй като желая да се изненадам, когато прочета сюжета за първи път, и да мога да пресъздам тази мощна страст в играта си. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР