Square Enix организира специално събитие, на което японския издател възнамерява

...
Square Enix организира специално събитие, на което японския издател възнамерява
Коментари Харесай

Square Enix ще представи нова игра от света на Life is Strange

Square Enix провежда особено събитие, на което японския издател има намерение да показа проектите си, свързани с бъдещето, предава IGN. Square Enix Presents, както се споделя събитието, ще даде началото на серия от сходни презентации, които организират доста други издатели на игрово наличие. То ще се организира на 18-ти този месец и ще може да се гледа онлайн в каналите на студиото в и.

По време на събитието, компанията се готви да покаже първи фрагменти от нова игра от поредицата Life is Strange. Засега няма безусловно нищо публично за тази нова игра. Слухове, които се завъртяха пред известно време твърдяха, че се приготвят не една, а две игри от поредицата. Първата ще срещне феновете на играта с героите от първата игра Макс и Клуои, а втората ще показа напълно нов воин – момиче, което може да манипулира времето. В същото време обаче, Square Enix оповестиха, че ще показват единствено една игра. Не е несъмнено и кой ще е разработчик на тази нова игра. В началото на тази година, Dontnod Entertainment, основатели на емблематичната първа игра от поредицата и на последната, оповестиха, че имат намерение да стартират сами да издават игрите си, а през февруари се похвалиха, че са получили сериозна финансова инжекция от китайския софтуерен колос Tencent. Двете вести се свързват елементарно с различен слух – че студиото е връзките си с дългогодишните им сътрудници от Square Enix.

Що се отнася до другите анонси и информация за игри, които се чакат по време на Square Enix Presents, то студиото ще разкрие проектите си за честването на 25 години от излизането на първата игра за Лара Крофт, ще забележим повече от Outriders, мобилната версия на Just Cause, фрагменти от Balan Wonderworld и видео и информация, свързани с план на сътрудниците на Square Enix Tatio.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР