„Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!“С

...
„Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!“С
Коментари Харесай

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Намалете цената на бензина и нафтата!

„ Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата! “

С тези апели тримата съпредседатели на Вътрешна македонска революционна организация – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, заградиха основния вход на централния офис на съветската компания в София. Заедно със симпатизанти и гневни жители войводите настояха управлението на „ Лукойл “ да приключи доставката на съветски петрол през швейцарски снабдител, а да прави това директно, с което ще отпадне оскъпяването с 30 $ на барел.

Искрен Веселинов съобщи пред протестиращите, че „ държавното управление на Кирчо и Асен е най-големия фен на монополите. Вкараха освен медиатори, освен „ Лукойл “, само че отхвърлиха да обложат свръхпечалбите на енергийните сдружения. Ако имаше държавно управление на енергийната мафия, то това е държавното управление на Кирил Петков “.

„ Няма да се спрем до момента в който „ Лукойл “ не си получи заслуженото. Управлението на „ Промяната “ с тези 25 ст. с които ни „ ощастливиха “ – та те даже не компенсират ДДС-то. Такова плячкосване на българския народ през енергетиката не е имало до момента. Държавата покровителства този монопол от години “, добави той.

„ Вътрешна македонска революционна организация се бори за ползите на елементарните жители против монополите и има съответни решения. Ние знаем какво желаеме и по какъв начин да го реализираме. Това е посланието ни към българите. Стига огромни обещания, ограбват ни, като ни лъжат, че се борят с корупцията. Стига такива „ борци “, трябват същински хора като нас във Вътрешна македонска революционна организация – които мислят за положителното на потребителите “, съобщи още съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР