Справянето с кризи зависи от подхода. Всяка криза има няколко

...
Справянето с кризи зависи от подхода. Всяка криза има няколко
Коментари Харесай

Йордан Цонев разкри кога ДПС ще поиска пряко участие във властта

Справянето с рецесии зависи от метода. Всяка рецесия има няколко етапи и към всяка фаза би трябвало да се подхожда по друг метод. В острата фаза на рецесиите министър председателят Борисов се намесва добре и съумява да се оправя. За мен най-трудно политиците се оправят с началните етапи на рецесиите. Най-ртежък е казуса с хроничните рецесии. Изкуството е да предвидиш тези рецесии. Ето това чувство за рецесии го нямаме ние българските политици

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на, който разяснява водната рецесия в Перник и идния избор на съмнение към кабинета "Борисов 3 ". Припомняме, през вчерашния ден от придвижването оповестиха, че ще поддържат Българска социалистическа партия за вота. "С пдокрепата ни за вота на съмнение в действителност желаеме да падне това държавното управление. Има ли опция това ръководство? Ако ще вършим същото упражение като през последните години и избори, не си коства да вършим това упражнение. Трябва да има ясна цел и посока, с цел да има предварителни избори. Безспорно всяко общество има рецесии ", безапелационен бе той.

Движение за права и свободи поддържа Българска социалистическа партия за вота на съмнение

"За нас това държавно управление би трябвало да падне и съм обяснявал доста пъти за какво. Най-малкото, тъй като в него вземат участие националисти. Ние имаме активи в това ръководство - това са проевропейската политика, участието в НАТО и финансите. За нас само тези браншове се ръководят добре. Ние ще желаяме директно присъединяване във властта, когато спечелилия изборите припознае нашата стратегия за ускорено развиване и стъпи на зелената стопанска система, тъй като това е моторът на развиване сега в цяла Европа. Ние сме чиста природа, чиста вода, чиста храна. В този парламент не виждам никакъв късмет това да се случи ", разгласи Цонев.

Движение за права и свободи: Управляващите са в доста тежка ситуация
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР