Spotify работи върху нов дизайн за своя начален раздел, който

...
Spotify работи върху нов дизайн за своя начален раздел, който
Коментари Харесай

Spotify работи върху нов дизайн за своя начален раздел

Spotify работи върху нов дизайн за своя начален раздел, който ще демонстрира обособени излъчвания за музика и подкасти. Компанията твърди, че това е част от напъните да даде повече и по-добри рекомендации, само че също по този начин адресира постоянно срещана рецензия към преживяването на Spotify. 

Новата начална емисия, която се популяризира в този момент за потребителите на Android и идва в iOS „ в близко бъдеще “, в действителност не наподобява толкоз друга на пръв взор. В горната част на екрана има два нови бутона: един за музика и един за подкасти и излъчвания. Докосването на един от тях ще ви води до обособени излъчвания. Музиката ще ви покаже оферти въз основа на това, което сте слушали, до момента в който Podcasts & Shows ще покаже най-новите епизоди на обичаните ви излъчвания плюс рекомендации за нови.

Промяната наподобява изключително потребна за слушателите на подкасти, защото трансформира Spotify в нещо доста по-близо до фактически приложение за подкасти. Досега беше необичайно мъчно просто да отворите Spotify и да намерите подкаст за слушане; Spotify най-много избра да смесва подкасти и музика, пренасочвайки вашата подкаст емисия към плейлист, наименуван „ Нови епизоди “. Компанията безпределно преработва страницата си Library, само че началният екран остава съвсем същият през последните години.

Сега подкастите са доста по-видими, което е победа за слушателите, само че също по този начин индикация какъв брой значими са подкастите за Spotify. Тъй като компанията обезверено търси способи да печели пари от аудио, тя влага съществено в това да стане най-големият състезател на подкастинг на пазара. Прави огромен подтик и във видеото, което също се счита за тип функционалност, която се нуждае от особено място в приложението.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР