Sports Illustrated всяка година се опитват да ни изненадват, като ...

Sports Illustrated всяка година се опитват да ни изненадват, като

57-годишната Кати Джейкъбс се съблече за Sports Illustrated /снимки/

Sports Illustrated всяка година се пробват да ни изненадват, като прибавят нови модели към дългия си лист.
Това, което ги разграничава, е стремежът им да покажат многообразие на тела и форми, а не да се прехласват по общоприетите за типични модели. И метода, по който те наподобяват.
Преди две години да вземем за пример Паулина Порижкова се трансформира в най-възрастния модел, сниман за списанието. Тогава Порижкова беше на 54 години и до през днешния ден не престава да ни демонстрира в каква чудесна форма е.
Но първото място към този момент принадлежи на Кати Джейкъбс. Със своите 57 години тя освен сложи връх за списанието, само че и подвигна летвата много високо за всички, които желаят да го подобрят.
Работата кат модел не е непозната за Кати, тъй като през 80-те години тя си е изкарвала прехраната точно по този метод. Кати Джейкъбс се е явила на отворения кастинг на медията и е била определена, което я трансформира и в най-възрастния новобранец на Sports Illustrated.
Джейкъбс споделя пред Fox News, че по принцип доста си пада по ориенталските танци и главно с тях поддържа форма. Но около пандемията ѝ се е наложило да тренира в домашни условия.
Естествено, че с цел да наподобява секси на 57 се преценява и какво похапва. Моделът заобикаля захарта, хляба и пастата, като си ги разрешава по един или два пъти седмично.
Всъщност поради висок холестерол и заплаха от диабет лекарите са ѝ споделили да заобикаля тези храни. Джейкъбс обаче споделя, че е свалила килограми и се усеща доста добре и здрава.

Източник: bulnews.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg