Sports Illustrated пуснаха снимки на фотосесията с красивата Пейдж Ванзант.25-годишната

...
Sports Illustrated пуснаха снимки на фотосесията с красивата Пейдж Ванзант.25-годишната
Коментари Харесай

UFC състезателка на корицата на Sports Illustrated

Sports Illustrated пуснаха фотоси на фотосесията с красивата Пейдж Ванзант.

25-годишната ММА състезателка е на 14-та позиция при 52-килограмовите дами в най-голямата организация по Смесени бойни изкуства в света. При последната изява в осмоъгълника през януари, тя се съумя да се наложи над Рейчъл Остович посредством събмишън. Ванзант се готвеше за дуел против Поляна Ботело през април, само че разкри, че е претърпяла фрактура на ръката. Миналия месец Пейдж съобщи пред медии, че възобновяване на ръката й върви по проект.

По време на почивката от заниманията си в клетката, младата състезателка бе поканена от Sports Illustrated да се снима с техни бански костюми. Ванзант призна, че предлагането я изненадало доста прелестно:

„ Бях напряко шокирана, ми се обадиха и попитаха дали ще бъда заинтригувана от присъединяване в тяхното списание. Непрекъснато се постанова да потвърждавам на света и почитателите на UFC, че можеш да бъдеш красива и мощна в това време. " споделя тя.

" Е, в този момент е моят миг да го покажа. Това е моят метод да светя. Искам хората да знаят, че не е нужно да избирате. Не е нужно да се бъдете единствено едно нещо, тъй като това ви заобикаля. Вече не се опасявам да покажа своята женственост. За да преминеш от невероятна победа със събмишън в UFC през януари и след това да се снимаш за списание Sports Illustrated Swimsuit през февруари, би трябвало да вярваш в своята фантазия.” приключи Ванзант.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР