Спортното подразделение на Mercedes-Benz – AMG, усъвършенства и луксозната лимузина

...
Спортното подразделение на Mercedes-Benz – AMG, усъвършенства и луксозната лимузина
Коментари Харесай

Mercedes-Benz – AMG усъвършенства електрическата лимузина EQS

Спортното поделение на Mercedes-Benz – AMG, усъвършенства и първокласната лимузина EQS. Първият напълно електрически модел Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ получи чудовищна мощ от 751 конски сили и впечатлява със характерни технологии.

Инженерите от AMG усъвършенстваха външния и вътрешния дизайн на модела, укрепиха прочувственото звучене на електрическия автомобил и прибавиха към задвижващата система два по-мощни електрически мотора за чудовищна двигателна сила и спортно ускоряване.



Стандартната версия на новия Mercedes-AMG EQS 53 реализира оптималната обща мощ от 658 к.с. и оптимален въртящ миг от 950 Нм. С пакета AMG Dynamic Plus оптималната мощ може да се усили до 761 к.с. в режим Race Start с функционалност Boost. Тогава оптималният въртящ миг се усилва до 1020 Нм.

В този случай EQS 53 4Matic+ форсира от 0 до 100 км/ч за феноменалните 3,4 секунди при батерия със заряд най-малко 80%. В главната версия AMG EQS 53 форсира от 0 до 100 км/ч за 3,8 секунди при най-малко 80% заряд на батерията.



Стандартното съоръжение на Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ включва задвижване и на четирите колела, интензивно ръководство на задната ос, въздушно очакване с адаптивна система за амортисьорите.

В главния пакет на оборудването са налични и революционната технология за фаровете с цифрови светлини, както и информационно-развлекателната системата с три екрана MBUX Hyperscreen.



Луксозната лимузина Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ е получила и специфичен пакет за звуково преживяване, който придава ново звучене на електрическото шофиране. Системата за озвучаване на EQS 53 основава неповторимо прекарване благодарение на специфични високоговорители, бас актуатор и звуков генератор. Тя идва в два разновидността - Authentic или Performance.



Това неповторимо звуково преживяване се основава с тоналност и интензитет, който да дава отговор на шофирането сега на определения режим на шофиране, както и може да се съобрази с желанията на лидера. Пакетът включва освен съоръжение за динамично шофиране, само че и да вземем за пример високо прочувствения и вълнуващ тон на моделите AMG във вид Performance.



Новият Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+ към този момент се предлага на българския пазар и може да се поръча във всички дилърства на генералния дистрибутор на марката у нас – „ Силвър Стар”. Стартовата цена на първия електрически модел на АMG е 295 800 лв. с включени удължена гаранция и сервизно обслужване за 5 години или 100 000 км, както и услугата „ От врата до врата” с обсег от 15 км.



Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР