Спортното подразделение на BMW Group- BMW M, обяви, че изцяло

...
Спортното подразделение на BMW Group- BMW M, обяви, че изцяло
Коментари Харесай

Електрифицираното BMW XM идва с 650 конски сили

Спортното поделение на BMW Group- BMW M, разгласи, че напълно новото й и първо по рода си електрифицирано пазарно предложение BMW XM ще бъде пуснато в произвеждане в края на тази година.

BMW XM, което сега се намира във финалната фаза на своята разработка, ще бъде оборудвано с електрифицирана задвижваща система, в която ще бъде включен и напълно нов V-образен, осемцилиндров мотор. Общата оптималната мощ на системата, която анонсират от BMW M е 650 конски сили, а оптималният въртящ миг е 800 Нм.

За съответната динамичност и непоклатимост, BMW XM ще бъде оборудвано с първа по рода си система за задвижване на четирите колела M xDrive.

В общоприетото съоръжение на BMW XM, което ще бъде в положение да предложи свободен пробег в чист електрически режим от към 80 километра, ще бъде включено Adaptive M Professional окачване, което ще може да бъде надградено с Integral Active Steering и Active Roll Comfort за постигането на спомагателен комфорт при придвижване по неравни пътни настилки.

BMW XM ще бъде пуснато в произвеждане в завода на групата в Спартанбург, Съединени американски щати, през декември тази година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР