Спортно-техническото ръководство на Етър начело с Александър Томаш, е на

...
Спортно-техническото ръководство на Етър начело с Александър Томаш, е на
Коментари Харесай

Етър е на път да осъществи сериозен трансферен удар

Спортно-техническото управление на Етър отпред с Александър Томаш, е на път да реализира сериозен трансферен удар, който да помогне на отбора в битката за оцеляването.

В идващите дни във Велико Търново би трябвало да дойде флангови футболист, който има мачове за националния тим на Панама. На този стадий от старопрестолния град пазят в загадка името на играча, като за него се знае само, че до момента е играл в тимове от Колумбия и в американската МЛС.

Томаш и асистентът му Константин Мирчев са останали впечатлени от качествата на състезателя, който може да играе и по двата фланга на офанзивата. Любопитното е, че те са съумели да убедят мениджърската организация, която съставлява правата му, да склони панамеца да подпише при минимални финансови условия.

Идеята на сътрудниците е да се възползват от умеенето на треньорския щаб на " Болярите " да извлича максимума от футболистите, което ще помогне на клиента му да разкрие цялостния си капацитет и да си обезпечи трансфер в по-сериозен тим.

Междувремено през вчерашния ден Етър подписа със бранителя Венелин Филипов. Търновци чакат и решението на БФС за халфа Симеон Мечев, който се причисли към отбора на Александър Томаш, само че има проблем с картотеката му, защото преди сегашния сезон е имал договорни връзки с други два клуба - Царско село и Септември София.

" Болярите " се надяват да съумеят да го уредят, защото съгласно новите правила на ФИФА по време на коронакризата, това предписание бе променено и към този момент един футболист може да играе за три разнообразни тима в границите на един сезон. Очаква се публично удостоверение от родната централа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР