Спортно-техническият директор на Ботев (Враца) и член на УС на

...
Спортно-техническият директор на Ботев (Враца) и член на УС на
Коментари Харесай

Шеф в Ботев : Не искаме парични средства нито от държавата, нито от БФС

Спортно-техническият шеф на Ботев (Враца) и член на УС на отбора Радослав Велинов приказва пред Sportal.bg . Силният човек в отбора от efbet Лига изрично съобщи, че не желае финансова поддръжка нито от БФС, нито от страната.
 Ботев (Враца) - Левски @@@
" В този миг на рецесия в страната и обществото не желаеме парични средства нито от страната, нито от БФС, тъй като настояването на пари, от който и да било, е обир по време на чума. Не търсим борби, камо ли анархии и дезертиране от българския футбол, а вероятно намиране на решенията на проблемите, с които всички клубове в професионалния футбол ще се сблъскаме доста скоро ", стартира Велинов.
 Ботев (Враца) - Левски @@@
" Трябва да кажем, че ние не търсим ощетяване на футболисти или треньори, а търсим метод за оцеляване. Ние изрично поддържаме сътрудниците от Арда, на които не гледаме като на байганьовци, а на хора, които, за разлика от господин Караиванов, дават персонални средства, с цел да има футбол. Всички ние се молим за пострадалите от това злополучие и се надяваме хората, ръководещи българския футбол, да го вземат поради. За нас преди всичко е значимо здравето на футболистите, както и оцеляването на тимовете ", съобщи шефът на Ботев пред Sportal.bg .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР