Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви, че в четвъртък

...
Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз обяви, че в четвъртък
Коментари Харесай

БФС с ново решение за баража за участие в Лигата на конференциите, ето какво е то

Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз разгласи, че в четвъртък (8 юни) ще организира съвещание, на което ще бъде взето решение за датата и часа на осъществяване на баража за присъединяване в евротурнитите. Припомняме, че първо от футболната ни централа дефинираха дуелът да се изиграе в неделя, само че след това го реалокираха за събота.

От Левски, които заемат четвъртото място преди мачовете от последния кръг в efbet Лига, излязоха с остра позиция против това решение, защото " сините " ще имат един ден по-малко време за възобновяване от Арда, против който вероятно ще се срещнат
 Левски излезе с остра позиция против БФС Левски излезе с остра позиция против БФС
Ето какво написаха от БФС:

" След изиграването на днешните дуели от 35-ия кръг на ППЛ, които ще дефинират дефинитивно участниците в баража за място в УЕФА Лига на конференциите, Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз ще организира съвещание на следващия ден (8 юни), на което ще бъде взето решение за датата и часа на осъществяване на баража ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР