Спортният талант на „Еврофутбол“ – 19-годишният Калоян Бинев, спечели златен

...
Спортният талант на „Еврофутбол“ – 19-годишният Калоян Бинев, спечели златен
Коментари Харесай

Талантът на Еврофутбол Калоян Бинев е европейски шампион по Таекуондо

Спортният гений на „ Еврофутбол “ – 19-годишният Калоян Бинев, завоюва златен орден и стана европейски първенец в категория мъже до 63 кг. на Мултиевропейското състезание по таекуондо, което се организира в Пловдив. Той доближи до триумфа след 5 победи. Първата от тях беше служебна, а идващите три - над представители от Македония, Турция и Русия. На финала Калоян завоюва в последните секунди с 2 точки преднина и резултат 11:9 след извънредно оспорван дуел с участник от Германия.
На същото състезание различен гений на букмейкърската къща – Емилия Тасева, завоюва сребърния орден и стана европейска вицешампионка по таекуондо при девойките от 15 до 17 години в категория до 55 кг. Това й обезпечи поименна спомагателна квота за Европейското състезание до 21 година, което ще се състои през втората половина на 2018 година Във възрастовата група „ дами “ Емилия приключи шампионата на 5-о място. Мултиевропейското състезание по таекуондо беше трето съревнование за нея в последните 3 седмици. На 16 и 17 юни 2018 година тя ще вземе присъединяване и в „ Luxembourg Open G-1 Tournament “, което ще е последният й шампионат за сезона.
На Европейско състезание по кану-каяк за мъже и дами, което се организира в Белград – Сърбия, геният на „ Еврофутбол “ Вилиян Бъчваров, в тандем с Кристиан Душев, стана девети на К2 – 200 м с време 32,812 сек. Преди това на полуфинала двамата приключиха трети.
Антонио Иванов победи със златен орден през вчерашния ден на лекоатлетическия шампионат,,Цветанка Христова”, който се организира на Националния стадион „ Васил Левски “ в София. Антонио реализира успеха с нов персонален връх на 100 м от 10,57 сек., което е единствено на 2 стотни от норматива за Световното състезание за юноши под 20 година (10,55 сек).
„ Еврофутбол “ желае още доста триумфи на спортните си гении!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР