Спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Българската

...
Спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Българската
Коментари Харесай

Отварянето на фитнес залите обсъдиха Красен Кралев и представители на бранша

Спортният министър Красен Кралев се срещна с представители на Българската асоциация за здраве и фитнес (БАЗФ) , оповестиха от Министерството на младежта и спорта. В страната фитнес залите са над 800, а в промишлеността са заети близо 50 000 души, огромна част от тях квалифицирани експерти.

Участниците в диалога разискаха настояванията за отваряне на фитнес залите . Красен Кралев изиска ръководителите на асоциацията да изготвят проект за противоепидемичните ограничения, за да предпазят искащите да употребяват техните услуги от разпространяване на COVID-19 .

Представителите на БАЗФ се ангажираха да бъде проучена обстановката с фитнес залите в страните в Европа и практиките, които те ползват. Асоциацията съставлява ползите на зали и фитнес центрове, студия за спорт и танци, снабдители на хранителни добавки и съоръжение. От Асоциацията връчиха декларация, подписана от ръководителя на Управителния съвет на БАЗФ Петър Ангелов за икономическата обстановката в бранша и вероятните ограничения, които могат да бъдат подхванати за нейното превъзмогване.

От страна на БАЗФ на срещата участваха изпълнителният шеф на асоциацията Мирослав Тончев, ръководителят на Контролния съвет Радка Чернева и Александър Малинов от Управителния съвет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР