Спортният министър - Красен Кралев остана доволен от успеха над

...
Спортният министър - Красен Кралев остана доволен от успеха над
Коментари Харесай

Министър Кралев: Решението на Изпълкома е г-н Касабов да бъде президент на БФС, няма нищо драматично в обжалването на Лечков

Спортният министър - Красен Кралев остана удовлетворен от триумфа над Чехия, само че също по този начин си пожела страната ни в никакъв случай повече да не претърпява срама, който понесе по време на расисткия скандал с Англия. Министърът взе отношение и към разногласието за президентското място на БФС, което сега си оспорват Михаил Касабов и Йордан Лечков.
 България победи Чехия с 1:0 в последния мач на Ивелин Попов
Край на отрицателната серия: Победа за България в формалния дебют на Дерменджиев и последния мач на Попето

Минимален триумф за " лъвовете " на националния стадион

" Хубаво е, когато националният тим побеждава. Искам да си приказваме за този тежък интервал, който преживяхме. Нашите момчета се постараха да вземат максимума от мача. Обръщам се към всички президенти на клубове, всички президенти на фенклубове, елементарни ентусиасти на тима, дайте да не позволяваме повече подобен позор. България не е расистка страна, дано бъдем толерантни. Нека този позор да не се повтаря ".

" Решението на Изпълкома е господин Касабов да бъде президент. Има обжалване от страна на господин Йордан Лечков. Ще изчакаме решението на съда. Най-важното за нас е да има Конгрес и да бъде определено по либерален метод ново управление, с което да работим. Трябва да създадем доста сериозна промяна в ДЮШ, с цел да се надяваме на по-добро бъдеще. Легитимно е това управление, което е вписано в съда сега ".

" Нищо трагично няма в обжалването на господин Лечков. Изчакайте да забележим какво ще се случи. Има процедура, дано съдът вземе решение. Дайте време на Изпълкома да си избере ново управление и да стартира промени в българския футбол. Надявам се на Конгреса да забележим доста нови хрумвания и кандидатури, с цел да се вземе съответно решение и да тръгнем по нов път. Дълги години се боксува на едно равнище. Нямаме положителни играчи в огромните шампионати, това няма по какъв начин да не се отрази на играта на националния ни тим ".
 Михаил Касабов: Кой е президент на БФС - аз или Йордан Лечков? Попитайте го него
Михаил Касабов: Кой е президент на БФС - аз или Йордан Лечков? Попитайте го него

" На 28 ноември ще има Изпълком, на него ще се реши датата на идващия конгрес "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР