Спортният министър Красен Кралев коментира загубата на националния ни отбор

...
Спортният министър Красен Кралев коментира загубата на националния ни отбор
Коментари Харесай

Кралев: Усеща се стабилизиране, за качества е рано да говорим

Спортният министър Красен Кралев разяснява загубата на националния ни тим по футбол от Парагвай с 0:1 в контролна среща. Според него отборът ни последователно се стабилизира. Кралев приказва и за обстановката с президентския пост в Българския футболен съюз.
Чакането продължава: " Лъвовете " изгубиха и от Парагвай България отстъпи с 0:1 в неофициалния дебют на Георги Дерменджиев
" Да не използваме мощни думи, другарски мач. Момчетата се държаха обичайно, не се получи финалният миг в нашите офанзиви, само че можехме да излезем с по-позитивен резултат от този дуел. Усеща се едно стабилизиране, само че за качества е рано да приказваме ", съобщи Кралев.

" Говорихме се с Данчо Лечков, Михаил Касабов, Атанас Фурнаджиев, говорихме си. Законът дава право на Лечков да внесе тъжба, коментирахме единствено мача. Когото клубовете изберат, той ще бъде президент "

" Много пъти съм споделил, че действителната стратегия би трябвало да стартира от детските школи, когато това се случи, едвам тогава може да чакаме нещо да се случи като смяна ", показа Кралев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР