Спортният екип избра компанията за партньор в AI решениятаИмето Toyota

...
Спортният екип избра компанията за партньор в AI решениятаИмето Toyota
Коментари Харесай

Toyota Racing ще разчита на изкуствен интелект от Acronis

Спортният екип избра компанията за сътрудник в AI решенията

Името Toyota е синоним на моторните спортове и надпревари за устойчивост
(снимка: Acronis)

Р ешения, основани на изкуствен интелект, ще подпомогат представянето на тима на Toyota Gazoo Racing WEC както на пистата, по този начин и отвън нея. Екипът разгласи публично партньорство за изкуствен интелект с компанията за киберзащита Acronis.

Toyota Gazoo Racing ще употребява експертния опит на Acronis в региона на машинното образование и изкуствения разсъдък, с цел да обработва огромни количества спортни данни за развиването на колите.

„ В автомобилния спорт представянето е всичко и това партньорство ще вкара решения, основани на изкуствен интелект, които ще подобрят развиването на нашите екипи и спортни коли, давайки ни конкурентното преимущество, което търсихме ”, съобщи Роб Лъопен, изпълнителен шеф на Toyota Gazoo Racing Europe.
още по тематиката
Иновациите на Acronis в региона на изкуствения разсъдък се управляват от екип от AI специалисти, които също са ангажирани в създаването на технологии за киберзащита на всички данни и работни процеси.

„ Нашата технология е доста подобаваща за подкрепяне на екипите на автомобилния спорт за отбрана на техните данни, приложения и системи във всяка среда, усъвършенствана от най-новите разработки на AI и ML ”, разяснява партньорството Сергей Белоусов, създател и изпълнителен шеф на Acronis.

Името Toyota е синоним на моторните спортове и надпревари за устойчивост. Това е област, в която известната японска марка се отличи през последните години в влиятелните надпревари World Endurance Championship (WEC). Acronis, от своя страна, си партнира с редица спортни и автомобилни екипи по целия свят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР