Спортният директор в Крумовград - Стефан Генов сподели очакванията си

...
Спортният директор в Крумовград - Стефан Генов сподели очакванията си
Коментари Харесай

Стефан Генов иска от Крумовград 20 точки до зимата

Спортният шеф в Крумовград - Стефан Генов показа упованията си за срещата през днешния ден против ФК ЦСКА 1948 II. Той разяснява и задачите на отбора и благодари на почитателите, които непрекъснато покажат безрезервната си поддръжка.

" Готвим се за срещата с ЦСКА 1948 II. Ще бъде доста сложен мач. Те не стартираха безапелационно и ще се хвърлят за победа. Имат да наваксват, само че ние сме домакини и сме длъжни да си вземем трите точки. Разучихме ги доста добре, то евентуално и те нас. След като минаха няколко кръга, всеки тим е набрал информация за съперниците си. Надявам се, че ще успеем да зарадваме нашите последователи ", стартира Генов пред " Мач Телеграф ".

" Отново чакам да е цялостен стадиона, те ни поддържат постоянно и им благодарим за това. Не бяхме безапелационни в мача с Миньор, само че ще има такива срещи. Имаме и опитни, и млади, и неопитни футболисти в тима. Ще има и неуверени изяви. Но това е напълно обикновено, ние сме дилетант в групата. Нашата цел е да останем във Втора лига. До този миг имаме 6 точки, остават още 14, с цел да си осъществим задачата за полусезона. Цецо Радев е изцяло възобновен от контузията, която имаше и ще е на линия за срещата ", съобщи той.

Междувременно от Крумовград оповестиха, че почитателите ще могат да влизат на стадиона през днешния ден единствено през централния вход на " Спортен Комплекс Крумовград ".
 Безмилостен Миньор върна Крумовград в действителността
Безмилостен Миньор върна Крумовград в действителността

3:0 за селекцията на Христо Янев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР