Спортният директор на Шалке Йохен Шнайдер обясни трансферната политика на

...
Спортният директор на Шалке Йохен Шнайдер обясни трансферната политика на
Коментари Харесай

От Шалке обясниха трансфера на Кабак в Ливърпул

Спортният шеф на Шалке Йохен Шнайдер изясни трансферната политика на клуба и аргументите да се раздели с най-големите си гении. 20-годишният Озан Кабак мина в Ливърпул преди няколко дни, а предишното лято Уестън Маккени отиде в Ювентус.

Основната причина за прехвърлянията са финансовите проблеми на Шалке. " Кризата с ковид удари извънредно тежко клуба. Имаме обвързване да гледаме в бъдещото. Това еше единствената причина тези прехвърляния да се случат ", разяснява Шнайдер.

Today, I would like to thank those who have been by my side and given me their endless support; as I signed for one of the biggest clubs in the world, Liverpool FC. As always, I will do my best to make you proud and to be worthy of your efforts & kindness.
— Ozan KABAK (@ozankabak4)
Кабак мина в Ливърпул в началото чартърен за сумата от 1 милион лири. В контракта има уговорка за закупуване на стойност 18 милиона и от Шалке се надяват, че мърсисайдци ще се възползват, с цел да могат тези пари да влязат в касата на клуба.

Шнайдер разясни, че Шалке не би се раздели с Кабак, в случай че нямаше подобаващ заместител. С напускането на турчина в клуба дойде опитния Шкодран Мустафи. " Нямаше да пуснем Озан при никакви условия, в случай че не бяхме намерили подобен заместител като Шкодран. Той освен е отличен централен бранител, само че и човек, който може да бъде водач ", съобщи още спортният шеф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР