Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев бе ядосан след

...
Спортният директор на Септември (София) Кристиян Добрев бе ядосан след
Коментари Харесай

Директор на Септември София: Ако това е футболен съюз, аз съм Марадона

Спортният шеф на Септември (София) Кристиян Добрев бе сърдит след загубата от Ботев (Враца) с 0:1 в борбата за място в елита. Победата за врачани пристигна след противоречива дузпа, осъществена от Христо Златински.

" Няма никаква дузпа. Не е меко казано противоречива. То не е нужно и повторно да я гледаш. Това е подигравка на футболен съюз. Ако това е футболен съюз, аз съм Марадона. Това е срамна работа. Тези хора би трябвало да бъдат изчегъртани. Това са хора, които пречат на футбола. Какво да кажа за този хубавец. Догодина ще влезем няма проблем. Елате да снимате в съблекалнята по какъв начин реват момчетата. Това е човек, който ограби труда на децата. На целия клуб. Докарал съм цялата школа да гледа. Когато даваш късмет на младите, нямаш искания или лоби, е най-лесното да ти отрежат главата. Защото, в случай че това се случи на Лудогорец, Левски, ЦСКА знаете ли къде ще е този арбитър? Само пишат отчети и мен ме глобяват. Измислят си някакви техни правила и всеки мач заплащам санкции. Елате да ги видите момчетата на по 18,19 години, тъй като това е факсимиле, че плачат в съблекалнята ", разяснява гневен Добрев след мача.

" Да, не играхме добре, а Ботев (Враца) имаха повече положения. Поздравих ги, те не са отговорни. Румен Чандъров си дава персоналните пари и тъй като е търпелив, не се намесва, не звъни. Този арбитър няма да бъде подобен. Аз нямам пълномощия, само че има хора, които ще го създадат. Нека си мисли, че има тил. Нали сме живи и здрави. От това по-важно има ли? Догодина ще играем Втора лига и ще влезем. Във всяка юношеска гарнитура имаме по 3-4 национали. Кой има срещу да играят млади български футболисти? Футболистите на Ботев (Враца) играха по-добре, само че не би трябвало да се дава такава дузпа. Това е несериозно. Питайте отговорника за VAR за какво нямаше. Аз не знам кой дефинира. Съдията е споделил на момчетата, че в случай че види, че няма дузпа, ще им се извини. И това няма да направи. Това е труд на цяла година. Какво можем да създадем ние? Защо има президенти в Изпълкома? Или всички президенти да са там, или никой. Там са, с цел да се въздейства върху съдии, с цел да се въздейства върху извикани в националния тим. Преди месец и половина излезе решение, че А група ще е с 16 тима. Да излязат и да кажат. Те не знаят по кое време стартира идващото състезание. Ще ги изчегъртат, умерено всичко с времето си. Между Враца и София кое е по средата? Стадионът на Своге не е лицензиран и няма право да се играе този мач там ", добави шефът на столичния отбор.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР