Спортният директор на Рома Джанлука Петрачи остана бесен след разразилия

...
Спортният директор на Рома Джанлука Петрачи остана бесен след разразилия
Коментари Харесай

Шеф на Рома беснее: Това е абсурд, целият свят ни се смее!

Спортният шеф на Рома Джанлука Петрачи остана гневен след разразилия се скандал в края на конфликта сред Рома и Каляри, приключил 1:1.

Домакините си мислиха, че са спечелили дуела след гол на Никола Калинич в 90-та минута. След дълго очакване на преглеждането на видео-асистент реферите в последна сметка голът беше анулиран, което провокира бурното неодобрение на всички фенове на "Олимпико ". Особено обиден беше Петраки.

"Ядосани сме, тъй като от няколко седмици насам всички съдийски решения са против нас и не можем да разберем за какво. Днес реферът създаваше напрежение през цялото време в дуел, в който такова липсваше ", гневен беше спортният шеф.

"Отмененият гол беше неуместен, безспорен парадокс. Ако това го видят в Англия ще ни се смеят с дни и ще си помислят какво вършат тези в Италия? ".

"Какъв е смисълът да играем футбол, откакто такива голове се анулират? На всички от горната страна реферът не отиде до екрана, с цел да огледа повторението. Абсурд! ", приключи гневният началник на Рома.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР