Спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков разкри още една

...
Спортният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков разкри още една
Коментари Харесай

Сашо Везенков: Чакаме Ники Николов и Учиков, както и зала

Спортният шеф на Общо събрание на колегиите Лукойл Сашо Везенков разкри още една страхотна вест за почитателите на волейболния Нефтохимик. Той разгласи, че са водени диалози с центъра Ники Николов и с Николай Учиков, които да създадат тима още по-силен от новия сезон. А всички в клуба чакат завършването на залата в Бургас, с цел да се нанесат там за ШЛ.

"Доволни сме, звънна доскоро и генералният шеф господин Златев да честити. Като стои такава компания зад тима, тогава отговорността е по-голяма. Още предходната година казахме, че стартираме един план, само че не се получи незабавно по ред аргументи. А и ние не настоявахме, тъй като залата в Бургас не е подготвена. "

"Но в този момент с нея към този момент мога да кажа е, че следващата година желаеме да имаме един в действителност доста мощен тим и да стартираме с Ники Николов и Учиков. Даже не приказвам за двамата Братоеви, в случай че те нямат някакви суперпредложения от чужбина, те са си наши играчи ", съобщи Везенков пред DIEMA SPORT 2.

"Да не обезсмисляме извънредно шампионата, само че моето предпочитание е да сме най-силни. Говорил съм и с Валентин Златев, и с кмета на Бургас, имаме поддръжката им. Другите спонсори също. Това не е дребна поддръжка, всичко към този момент е в ръцете на спортното управление. Ние сме отсреща. "

"В прелестни връзки сме с Ники Николов и с Учиков. Първоначални диалози сме провели, в случай че всичко се развие, както чакаме, те ще са наши играчи. "

"Оттук-нататък първенци в България... Не стартирахме добре, шампионата беше забавно. Сега към този момент всички са наясно какво чакаме и към този момент остава въпрос единствено по кое време ще стане залата. Защото да се играе Шампионска лига в София или Варна, а тимът е бургаски и просто не е съществено. Въпрос на време е по кое време ще е подготвена ", приключи Везенков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР