Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели бе крайно разочарован от

...
Спортният директор на Милан Масимилиано Мирабели бе крайно разочарован от
Коментари Харесай

Мирабели: Дължим извинение на феновете

Спортният шеф на Милан Масимилиано Мирабели бе извънредно отчаян от домакинската загуба на отбора против последния в Серия “А” Беневенто.

Късно нощес “росонерите” отстъпиха на “Джузепе Меаца” с 1:0 от непретенциозния отбор, поставяйки под подозрение присъединяване си в евротурнирите от идващия сезон.

“Дължим опрощение на почитателите на тима. Уважавам Беневенто, само че Милан трябваше да направи нещо друго. Ще разгледаме грешките и ще продължим напред. В тима има отмалялост и сега си плащаме за това. Сега можем да изгубим и това, което имаме като цел през актуалната акция. Вината не е напълно на Гатузо. Всички имаме виновност. Не става въпрос за техническа или тактическа неточност, а за липса на душа. Опитваме се да изградим тим и ще ни би трябвало време. Очаквахме да имаме 5 точки повече от предишния сезон, а не по-малко. Трябва да продължим работата си и да стартираме печеливш цикъл, само че стъпка по стъпка”, разяснява спортният шеф Мирабели. Серия А 34 кръг, събота 21 април  Милан 0:1краен резулат  Беневенто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР