Спортният директор на Локомотив (Пловдив) и легенда на Левски -

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) и легенда на Левски -
Коментари Харесай

Гонзо в атака: Локо би всичките ЦСКА-та - малкото, Литекс...

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) и легенда на Левски - Георги Иванов-Гонзо съобщи, че ЦСКА не е по-особен дразнител, тъй като през тази година " смърфовете " са победили всичките ЦСКА-та.

Ето какво сподели той на конференция, на която беше и притежателят на Локо - Христо Крушарски:

" Не считам, че ЦСКА е по-голям дразнител. Тази година бихме всички ЦСКА-та, като стартираме с Литекс, ЦСКА 1948, а по-късно и ЦСКА София, дребното ЦСКА... Срещу ЦСКА е мач, който кара публиката и футболистите да дават всичко от себе си. Надявам се да бъдем добре готови. Малко повече се отпуснахме тази седмица. Надявам се в този момент всички да са стимулирани.

По никакъв метод не сме отписали тези два мача, които ни остават до края на сезона и ще търсим наложителни победи.

При това състояние, което е сега ще би трябвало да вършим ротации и би трябвало да създадем верните футболисти, с цел да имаме втори ешелон. Ако употребяваме единствено едни и същи футболисти, няма да може да поддържат равнище дълго време. Трябва да имаме уравновесен тим. Надявам се да може да издържим.

Проблемът в Левски е, че тези футболисти нямат качества, а не заплатите. Когато взимаш огромна заплата, би трябвало да показваш на терена, че я заслужаваш. На господин Крушарски политиката му е доста вярна да има таван на заплатите, която ние съблюдаваме ".
 Георги Иванов: Трима футболисти имат признаци на ковид
Гонзо удостовери: Трима от футболисти ни имат признаци на ковид

" Футболистите са под карантина и сме създали всичко допустимо, с цел да ги изолираме от тима "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР