Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов – Гонзо коментира

...
Спортният директор на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов – Гонзо коментира
Коментари Харесай

Гонзо: Противоепидемичните мерки в отборите са изключително строги

Спортният шеф на Локомотив (Пловдив) Георги Иванов – Гонзо разяснява обстановката с пандемията от ковид, която визира и футбола в България. Той съобщи, че от Локомотив са изрично срещу прекъсването на шампионата.

„ В Локомотив сме изрично срещу да се стопира футболното състезание в този миг. Мачовете се играят при закрити врата, а противоепидемичните ограничения са извънредно строги. Не знам дали са толкоз строги даже в здравните заведения и питателните магазини, които няма да затварят, съобщи Гонзо за „ Марица “.

„ На футболистите се вършат постоянно проби. Освен това вирусът мина през множеството тимове и има някакъв имунитет. Според мен е редно да се изиграят кръговете до края на есента, както е по стратегия. В противоположен случай рискуваме пролетният дял от шампионата да е цялостен безпорядък “, добави още той.

„ В Локомотив сме съпричастни към тежката конюнктура в страната, болките на хората и поддържаме всички ограничения за преодоляване на ситуацията. Искам да изкажа и нашата поддръжка към медиците, които са на първа линия и се борят за живота на хората “, съобщи спортният шеф на Локо. efbet Лига 13 кръг, неделя 22 ноември  Локомотив (Пловдив) 1:1краен резулат  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР