Спортните залози представляват една интересна форма на забавление сред феновете

...
Спортните залози представляват една интересна форма на забавление сред феновете
Коментари Харесай

Стратегия за спортни залози: Удвояването, което е по-добре да избягвате

Спортните залози съставляват една забавна форма на развлечение измежду почитателите на другите спортове и точно те са измежду най-често залагащите в другите букмейкъри, които оферират разнообразни коефициенти за всевъзможни събития от света на спорта. По-сериозните " играчи " се пробват да разчитат и на разнообразни тактики за залози, а една от най-честите схеми, която се употребява всеобщо по света, е тази за удвояването на всеки идващ залог, позната още като " системата на Мартингейл ". 
В основата си тази тактика наподобява елементарна. Започвате с една сума, която залагате на събитие с коефициент 2.00. Удвоявате залогът след всяка губеща прогноза, която сте дали. Идеята е елементарна: все в миналото залогът ще излезе и ще донесе облага. Проблемът обаче е, че това не е тъкмо по този начин. 



Същността на тактиката " Martingale "  
Може да срещнете тактиката под другото ѝ наименование - двойно повече. Точно това съставлява самата система за
залагане, а изискванията са елементарни - ето ги и тях: 
1. Залагащият избира събитие с коефициент 2.00 (обикновено голове/корнери/хендикапи) 
2. Залагащият слага
залог (например 20 лева) 
3. При облага, залагащият слага нов
залог от 20 лв., като прибира чистата облага, добита от предходния залог.
4. При загуба, залогът се удвоява (20 Х 2= 40 лева) и се слага още веднъж на коефициент 2.00. Удвояването се повтаря, до момента в който не се стигне до печеливш
залог.
В основата на тази тактика за
залагане е заложен фактът, че все в миналото залогът ще е печеливш и ще покрие загубите, понесени досега, както и ще донесе обща облага в размера на залог №1. Това може и да се съблазнително, най-малко на доктрина, само че сходна система изисква неичерпаем финансов запас. 
Проблемът със тактиката " Мартингейл "
Големият проблем на тази система е, че не те защищава по никакъв метод от неприятна серия. За всеки почитател на спортните прогнози е ясно, че има поредици от несполучливи
залози в границите на значителен интервал от време. И една такава серия има капацитета да ви вкара съществени финансови неприятности. Например, в случай че решите да започнете със залог от 20 лв., то още на 6-ия залог би трябвало да заложите сумата от 1280 лв.. Тук е моментът да се замислите дали си коства, при изискване че в един ден има толкоз доста събития, че в границите на единствено няколко часа може да попаднете в неподходяща серия. 
Тази система в същността си е основана за игра на "
рулетка ", където шансът да се падне " черно " или " алено " е малко под 50% и за двата цвята (заради съществуването на 0, която е зелена). Впоследствие е въведена и в спортните залози онлайн, само че нейната успеваемост е противоречива. 

Рискът не е оправдан 
Изглежда нереално да постигнете поредност от 6 изгубени залога, само че се замислете по какъв начин в границите на един уикенд (например: в интервала 25-26 януари 2020 година) Барселона, Атлетико Мадрид, Ливърпул, Република България Лайпциг, Ювентус и Тотнъм НЕ завоюваха мачовете си, а в това време бяха надалеч от покриване на която и да е от линиите, които оферират коефициент 2.00. Много от феновете на спортните
залагания не желаят да си признаят, само че в резюмето си има имат дни, в които не са им излезли доста повече от 6 следващи залога. 
Каква е алтернативата? 
Ако въпреки всичко държите да употребявате тази тактика за
залози онлайн , или най-малко да я изпробвате, то нашият съвет е да отделите задоволително време, с цел да проучите евентуални мачове за осъществяването на системата: форма на тимовете, директни конфликти сред тимовете, краткотрайно класиране, контузени и осъдени футболисти и даже прогнозата за времето. Всеки един подробност, който може да наклони везните във ваша изгода, е от голяма важност. 
Другият съвет е за ограничение на залозите. Дайте си предел от 3 следващи изгубени залога (например: 10 единици, 20 единици, 40 единици). Ако имате 3 следващи изгубени прогнози, то стартирайте тактиката изначало. Да, по този начин ще натрупате капитал по-трудно, само че в дълготраен проект ще загубите доста по-малко средства. Защото по този метод би трябвало да запишете 45 несполучливи залога, с цел да достигнете загуба от над 1000 единици. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР