Спортните залагания са може би една от най-популярните и най-големите

...
Спортните залагания са може би една от най-популярните и най-големите
Коментари Харесай

4 популярни вида спортни залози, които трябва да знаете

Спортните залагания са може би една от най-популярните и най-големите хазартни форми в света. Хората от цялостен ​​свят се включват и някои даже са го приели като форма на занимание. Професионален комарджия ли сте? Или сте новак, който желае да стане експерт? Или залагате като занимание?
Какъвто и
хазартен вид да сте, разбирането на другите типове спортни залози доста ще ви помогне да се ориентирате в света на играта. Можете да намерите многообразие от спортни залози на, които можете да изпробвате. За да сложим нещата в вероятност, ето типовете спортни залози, които се оферират.
• Прави
залози
Това е един от известните и най-основните от всички типове
залози в спорта. Що се отнася до спортове като баскетбол и футбол, вършиме залагания са най-честите залози, направени от залагащите. И по този начин, по какъв начин работи това?
Задава се линия за
залагане, която също се назовава разпространяване на точки и залагащият може или да направи залог на новобранеца, и да завоюва точките за залог на любимеца и да се откаже от точките. За да завоюва пари, любимецът би трябвало да завоюва с повече от разпределението на точките, несъмнено за последния. Въпреки това, новобранецът би трябвало да загуби с по-малко разпространяване на точки или да завоюва напряко, с цел да завоюва залога за първия.
• Общи линии
Това е различен известен вид
залог в другите спортове. За този вид залог се задава съответно число за смесен краен резултат и за двата тима, а залагащият залага по-късно на действителния резултат, преминавайки ‘над’ заложения номер или оставайки ‘под’ общия брой. Повечето пъти залагащите могат да залагат на общата линия за всяка половина от играта в игра на баскетбол или футбол.
• Залози за парична линия
При този вид
залог, залагащият избира тим, който да завоюва напряко, без да задава каквато и да е точка за продобиване. Рискът от този вид залог е сумата, която залагате, с цел да изберете любимец по отношение на сумата, която бихте създали, в случай че изберете новобранеца. Залозите с парична линия са налични за всички съществени спортове, само че ще ги намерите най-много за хокей и бейзбол.
• Залагания за
залагане
Този вид
залог включва групиране на два или повече избора в един залог. Може да решите да изберете два разнообразни избора до заложения предел в спортна книга. Коефициентите за залагане, свързани с погашение на парлей, нормално се трансформират според от броя на групираните от вас видове.
Те постоянно стартират от връщания от 13 до 5 за парлей от 2 тима и могат да доближат до 644 към 1 за парлей от 10 тима. За да се възползвате оптимално от това, вашите селекции би трябвало да завоюват или ще загубите целия парлей. Този вид
залог може да бъде доста рисков и в това време доста потребен.
Разбирането на другите типове спортни
залагания е значимо, защото ще ви помогне да вземете осведомени решения, когато вършиме своите залози. Споменатите типове залози са най-популярните. Други включват залози за тийзър и основни залагания, които са известни за спортове като професионален голф и NASCAR.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР