Спортните канали на Мтел ще излъчват на живо всичко най-интересно

...
Спортните канали на Мтел ще излъчват на живо всичко най-интересно
Коментари Харесай

Световното клубно първенство по волейбол на живо по спортните канали на Мтел


Спортните канали на Мтел ще излъчват онлайн всичко най-интересно от Световното клубно състезание по волейбол за мъже, което ще се организира от 12 до 17 декември в Полша. В конкуренцията ще вземат присъединяване и три от звездите на националния ни тим – Цветан Соколов и братята Николай и Розалин Пенчеви.

Освен родните състезатели феновете на спортния канал ще имат опция да гледат в директен ефир изявите на имена като Вилфредо Леон, Максим Михайлов, Робертланди Симон, Мариуш Влазли, Османи Хуанторена и Факундо Конте.

В шампионата вземат участие 8 тима разграничени в две предварителни групи. Първите два от всяка ще се класират на полуфиналите, където ще се срещнат по правилото „ на кръст ” за установяване на финалистите. В група А попадат тимовете на Лубе Чивитанова, Сармайе Банк Техеран, Сада Крузейро и ЗАКСА Кенджеджин-Кожле. Група Б включва отборите на СКРА Белхатов, Персонал Боливар, Шанхай ВК и Зенит Казан.

От 12 до 14 декември ще се изиграят мачовете от груповата фаза, като Mtel Sport 2 ще предава по два дуела дневно. Програмата ще открият финалистът в последните две години Зенит Казан и аржентинският Персонал Боливар, в чиито редици се състезава Розалин Пенчев. Те ще играят във вторник от 18:30 часа, а незабавно по-късно, от 21:30 часа, феновете на Mtel Sport 2 ще видят и Николай Пенчев, който ще излезе със своя СКРА Белхатов против Шанхай ВК.

По същото време, от 21:30 часа, по Mtel Sport 1 почитателите ще могат да се насладят на мегасблъсъка сред бразилския Сада Крузейро и италианския Лубе Чивитанова. Южноамериканците са актуалните първенци в шампионата, до момента в който италианците, водени от българската си звезда Цецо Соколов, са измежду любимците да върнат короната на Стария континент.

На 13 декември (сряда) почитателите на волейбола още веднъж ще гледат онлайн и тримата ни национали. От 18:30 часа Лубе Чивитанова с Цветан Соколов в редиците си ще се изправи против полския ЗАКСА Кенджеджин-Кожле, а в 21:30 часа братята Пенчеви ще премерят сили в дербито СКРА Белхатов – Персонал Боливар.

В последните срещи от груповата фаза, на 14 декември (четвъртък), Розалин Пенчев и Персонал Боливар ще играят против китайския Шанхай ВК от 18:30 часа, а три часа по-късно Цветан Соколов и Лубе ще срещнат иранския Сармайе Банк.

Mtel Sport 2 ще излъчва онлайн и решителната фаза от конкуренцията през уикенда. На 16 декември (събота) ще се изиграят двата полуфинала, които ще се предават онлайн от 18:30 и от 21:30 часа. По същото време в неделя ще се изиграят на първо време мачът за 3-4-то място, а след това и този за купата.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР