Спортните канали на А1 ще излъчват на живо последните решителни

...
Спортните канали на А1 ще излъчват на живо последните решителни
Коментари Харесай

Решителните битки в Шампионската лига пряко по спортните канали на А1

Спортните канали на А1 ще излъчват онлайн последните решителни мачове от груповата фаза в УЕФА Шампионска лига, които ще се изиграят във вторник. Две са срещите в ефира на MAX Sport 2, две – в този на MAX Sport 3, а останалите 4 мача ще се излъчат на онлайн платформата Live.a1.bg.

Гвоздеят на програмата е борбата на „ Анфийлд” сред Ливърпул и Наполи от група С. И двата тима имат своите шансове да продължат напред, като домакините от Мърсисайд би трябвало да реализират наложителна победа с 1:0 или с повече от един гол разлика, с цел да продължат напред. Двубоят е с начален час 22:00 часа и ще се предава директно по MAX Sport 3. Ранният мач по този канал е от 19:55 часа и в него един против различен излизат Галатасарай и Порто.

В късния дуел по MAX Sport 2 от 22:00 часа сред Барселона и Тотнъм също има конспирация. Домакините от Каталуния към този момент са си обезпечили продължаването напред, само че за гостите от Лондон е наложително да вземат трите точки, с цел да изпреварят Интер, който по същото време е хазаин на ПСВ Айндховен. По MAX Sport 2 от 19:55 часа е дуелът Шалке – Локомотив Москва.

Онлайн платформата Live.a1.bg ще излъчи непосредствено останалите четири дуела от вечерта, които са Брюж – Атлетико Мадрид, Интер – ПСВ Айндховен, Цървена Звезда – ПСЖ и Монако – Борусия Дортмунд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР