Спортни комплекти с емблемата на Адидас и други прочути марки

...
Спортни комплекти с емблемата на Адидас и други прочути марки
Коментари Харесай

Адидас за 25 лева пълни пазара в Пазарджик

Спортни комплекти с емблемата на Адидас и други фамозни марки се оферират по 25 лв. на пазара в центъра на Пазарджик. Още с влизането в уличката със сергиите ромите стартират да популяризират стоката си. Търговци твърдят, че всичко е " оргинал ", въпреки че идва от Хасково. Търговката Роза предлага и отстъпка. От вътрешната страна на облеклата обаче етикет няма, както е при оригинала. Пък и надали локалните продавачи са се сдобили с позволение да продават водещите международни колоси. 

Клиенти също не липсват, очевидно пазарджиклии обичат да носят маркови реплики. На пазара могат да се намерят и вървежни марки като Гучи, Филип Плейн, та даже и Шанел. Въпреки дъждовното и хладно време настояща към този момент е и лятната сбирка. Миналата седмица я получих. Блузки с пай ръкав, три четвърти панталони, изяснява Янко.

Ще си взема спортен екип от тук. Защо да давам толкоз пари, като могат за 25-30 лева да си купя цялостен комплект, изяснява Гергана. Нейната другарка прибавя, че постоянно си пазари от сергиите и постоянно е маркова. За касови бележки дамите и не питат, щом им се прави отстъпка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР