Спортната комисия на щата Калифорния може и да уважи искането

...
Спортната комисия на щата Калифорния може и да уважи искането
Коментари Харесай

Суши може и да успя, но Дину май ще се прости с идеята за реванш

Спортната комисия на щата Калифорния може и да почете настояването на репортерката Дженифър Равало за лишаване боксовия лиценз на Кубрат Пулев , само че неговият победеният от него през март Богдан Дину няма особени мотиви да се надява, че ще получи реванш.

На 23 март 38-годишният Пулев нокаутира румънския конкурент в мач от тежка категория , при който залогът беше статутът на Кобрата като наложителен кандидат за международната купа на Международната боксова федерация (IBF), която се държи от суперзвездата Антъни Джошуа.

След като абсурда „ Целувкагейт” се раздуха стана ясно също, че Дину апелира резултата от срещата, като претендира, че мръсен удар на Кобрата в неговия гръб е оказал голяма роля за постигането на нокаута.

На днешното си съвещание Атлетическата комисия на Калифорния регистрира съществуването на сходно попадение, което опонира на разпоредбите, само че в случай че се съди по реакциите на нейните членове, те не имат вяра, че то е оказало основно въздействие върху развоя на срещата. Все отново решението към момента не е взето публично, като занапред ще бъде оповестено.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР