Спортен обзор Със спортния журналист и коментатор Боби Орлинов и Михаил

...
Спортен обзор
Със спортния журналист и коментатор Боби Орлинов и Михаил
Коментари Харесай

„В темпото на Кари“, 27.05.2023: Боби Орлинов, Михаил Иванов, Валери Димитров и Биляна Савова

Спортен преглед

Със спортния публицист и коментатор Боби Орлинов и Михаил Иванов , който е почитател на колоезденето, член на Българската Федерация по Мотоциклетизъм, започваме тазседмичния коментар на спортни събития с европейската купа на Йоана Илиева на сабя на Екологичен потенциал в Будапеща до 23 години. Коментираме още софтуерните новости в колоезденето, сезона на клей в тениса и триумфа на Григор Димитров.

„ Легендите “

Шихан Валери Димитров е един от най-успешните български каратисти, двадесет и два (22) пъти европейски първенец по карате шинкиокушинкай и троент (3) международен първенец. Бранч началник на Световната Карате Организация за централна България. Занимава се с Карате Киокушин от 1995 година Възпитаник е на Шихан Георги Попов. От 1997 година се състезава за АСКК „ Тракия “, с който е притежател на купа „ Верея “ нееднократен първенец на България.

Валери Димитров взе участие в пет международни шампионати отворена (абсолютна) категория. Освен седемнадесетте европейски трофеи в шампионата по категории. Той печели и четири (4) пъти европейски шампионат в безспорна категория

С него беседваме за каратето като спорт и духовна процедура.

„ Психиката “

Как да забавим темпото и да водим по-съзнателен и изчерпателен живот? Отговора на тези въпроси търсим от Биляна Савова, която е създател на фондация за множествена склероза „ Мога Сам “, някогашен арт шеф на списание EVA и притежател и изобретателен шеф на PLAN2B (Плант Ту Би) Creative Studio.

Биляна е диагностицирана с множествена склероза през 2008 година, а през 2013 година започва придвижването Министерски съвет – Мога Сам, което действа като фондация от 2015 година. Биляна е преподавател и уредник на семинарите I AM ME, чиято цел е създаване на връзка със себе си и същинската ни същина.

Вижте целия епизод във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР