Според завещанието на Пригожин-старши - синът му Павел е определен

...
Според завещанието на Пригожин-старши - синът му Павел е определен
Коментари Харесай

Стана ясно кой е наследникът на Пригожин

Според наследството на Пригожин-старши - синът му Павел е избран за основен правоприемник на цялата империя на татко си. Това заяви телеграм каналът " Пригожин-ЧВК " Вагнер ".
Прочетете още
" Изборът беше явен, защото синът беше най-въвлечен в делата на татко си. Включително и в интервенцията в Украйна - се показва още там. - Според източници Павел води договаряния за връщането на вагнеровците в зоната на бойни дейности в Украйна, която е измежду най-трудните зони. "  

Според канала се водят договаряния с Националната армия на Русия, с чиито гаранции, без сключване на контракти, част от персоналния състав на компанията може да взе участие във военните дейности в Украйна.
 Съобщението в телеграм канала Съобщението в телеграм канала " Пригожин-ЧВК " Вагнер "
 

" ЧВК " Вагнер " ще резервира всичко, което има сега: име, символика, идеология и принцип на работа ", се отбелязва още там.

Тези дни в западни медии имаше многочислени спекулации по какъв начин тъкмо ще се разпредели наследството на олигарха, в това число, че Павел няма да даде нищо на сестрите си и на брачната половинка на татко си. Със настоящето известие се поставя завършек на тази тайнственост и е явно, че лъвският къс ще е за Павел. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg