Според завърналите се у нас рибари ръководството на агенцията не

...
Според завърналите се у нас рибари ръководството на агенцията не
Коментари Харесай

Шефката на ИАРА да слезе от поста, искат задържаните в Румъния родни рибари

Според завърналите се у нас риболовци управлението на организацията не познава европейското законодателство. Предстои по-късно през днешния ден Стаматова да даде публично изказване пред медиите. 

 

Българските риболовци припомниха, че съблюдават напълно наредбите на Европейска комисия за лов на риба и че имат право да ловят риба в общите европейски морски зони, както и че няма възбрана за улов на черноморска акула. По думите им, в случай че има такава издадена заповед от румънските управляващи, то би следвало тази заповед да важи единствено и само за румънските риболовни кораби, предават от Българската национална телевизия. 

 

" Борбата от тук нататък ще бъде освобождението на корабите. Очакваме подпомагане от нашите управляващи. Тук е моментът да ни покажат къде са европейските полезности, в което ни убеждават 17 години - да ни ги покажат в този момент. Щом съблюдаваме европейски правила и правила, дано ни покажат къде са европейските закони ", съобщи Емил Милев - ръководител на рибарско съдружие " Черноморски изгрев ".

 

По думите му няма европейска възбрана за лов на черноморска акула.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР