Според все още непотвърдени официални доклади, екипът на WhatsApp Messenger

...
Според все още непотвърдени официални доклади, екипът на WhatsApp Messenger
Коментари Харесай

WhatsApp ще позволи нови функции в приложението

Според към момента непотвърдени публични отчети, екипът на WhatsApp Messenger работи по функционалност, която ще разреши на членовете на групите в приложението да виждат лист с тези, които са напуснали тези групи в предишното. Вероятно ще бъде препоръчана и друга функционалност - незабележимо овакантяване на групи, без да се разгласяват вести в общия чат.

Според портала WABetaInfo, прочут с точна вътрешна информация за нови, в това число тестови версии на месинджъра, функционалността е налична във версия v2.22.12.4 за Android, налична за членовете на програмата за бета проби на Гугъл Play, само че към момента не може да се употребява от постоянните тестери.

Съобщава се, че версията на софтуера, по която към момента се работи, включва функционалност, която към момента не е налична - опцията View Past Participants (Преглед на минали участници), която се появява в края на общия лист на участниците в групата. Вътрешни лица обаче обявиха, че хората с уместно равнище на достъп могат да виждат минали консуматори - освен админите могат да виждат минали членове. Това обаче може да се промени, преди функционалността да бъде налична за бета тестерите или за всички останали.

Ще се появи и нова функционалност за тези, които желаят да изоставен някоя от групите, само че по някаква причина не желаят да я разгласят. В бета версията на WhatsApp Desktop неотдавна беше въведена съответната функционалност (която също към момента не е налична за бета тестерите). Единствените хора, които ще знаят за напускането на групата, ще бъдат самите консуматори и админи. Засега всякога, когато някой напусне групата, се появява общо уведомление в чата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР