Според световните изследвания в екзекютив сърч индустрията над 84% от

...
Според световните изследвания в екзекютив сърч индустрията над 84% от
Коментари Харесай

В новия брой на „Мениджър“: Телефонното обаждане, което може да промени кариерата ви

Според международните проучвания в екзекютив сърч промишлеността над 84% от евентуалните претенденти за дадена позиция на високо равнище са така наречен пасивни претенденти. Това са експерти, които не търсят интензивно работа и са добре осъществени в актуалните си компании. Това са и хората, които са най-интересни на екзекютив сърч консултантите.

Така че, когато получите позвъняване или имейл от съветник по пряк асортимент, бъдете горди - към този момент сте в лигата на претендентите с най-голям капацитет, които получават и най-вълнуващите благоприятни условия за професионално развиване.

Обаждането от екзекютив сърч съветник постоянно е ненадейно, случва се в работно време и на работното ви място. Често няма да виждате номера, от който ви се обаждат, и няма да познавате индивида, който ви търси непосредствено на мобилния ви номер или на персоналния ви имейл адрес. Но професионалните екзекютив сърч консултанти постоянно ще се показват с името и компанията, за която работят, ще ви попитат дали е комфортно да говорите сега и дали бихте отделили няколко минути, с цел да чуете по какъв план работят.

Какво да чакаме и какво да вършим,когато за пръв път ни се обади хедхънтър? Силвия Умникова, ръководещ сътрудник в “Алекзандър Хюз България “ дава скъпи и практични директиви, които можете да прочете единствено в новия брой на списание „ Мениджър “. Вече на пазара!
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР